Prosessit ja oman työn johtaminen

Ota tilanne hallintaan ja kehitä toimintaa suunnitelmallisesti

Ota tilanne hallintaan ja kehitä toimintaa suunnitelmallisesti

Tarve asiantuntija-avulle voi olla pienikin ja maineesta huolimatta, konsultointiin on useimmilla varaa ja lisäksi se maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti.

Puhelinkonsultaatio

Sopii hyvin pieniin asiantuntijatarpeisiin. Kartoitetaan tarve ja tehdään päätös jatkosta. Asiantuntija antaa kustannusarvion ennen konsultaation aloitusta, mikäli hänellä on käytettävissä riittävät tiedot. Pyydä tarjous!

Markkinoinnin suunnittelu

Lähetä meille kuvaus nykytilanteesta ja ajatuksesi tulevasta. Saat kustannusarvion ennen aloitusta. Yhteistyössä Potkua Pisnekseen Oy:n kanssa voimme viedä markkinointia eteenpäin suunnittelun jälkeen. Asiakas voi aina vapaasti valita markkinointiyhteistyökumppanin.

Ratkaisuja päivittäiseen liiketoimintaan

Onko jokin osa-alue kivenä kallossa? Uusi näkökulma voi tuoda uusia ratkaisumalleja. Emme tarjoa valmennusta, mutta teemme yritysten rinnalla töitä asioiden parantamiseksi.

Vuokraisännöitsijä

Kaatuuko kevät niskaan ja tekijät ovat poissa pelistä? Vuokraisännöitsijä auttaa isännöintitoimistoja ja pieniä taloyhtiöitä lyhytaikaisella toimeksiannolla. Toimeksianto voi olla vaikka yhden kokouksen pituinen.

Lähetä viesti tai tarjouspyyntö

Nopea yhteydenotto

Nopea yhteydenotto

Isännöintimeklari

Ota yhteyttä nyt!

Maksuton aloituskonsultointi puhelimessa tai etäyhteydellä.